Hakkımızda

Hakkımızda

Oddri Ajans Kimdir?

2019 yılında kurulmuş olan Oddri Dijital Pazarlama & Sosyal Medya Ajansımız bugüne kadar birçok kişiyi başarıya ulaştırmak için çalışmalar yaptı. Oddri Ajans sadece bir ajans olarak kalmayacak ve birden fazla farklı alanlarda bu markayı duymaya devam edeceksiniz.

Dijital Pazarlama & Sosyal Medya Ajansı olarak markanızın çevrimiçi dünyada öne çıkmasına yardımcı olmak için buradayız. Amacımız, dijital pazarlama stratejileriyle sizi başarıya taşımaktır.

Deneyimli bir ekip olarak müşterilerimize yenilikçi ve etkili çözümler sunuyoruz. İçerik pazarlaması, sosyal medya yönetimi, SEO, reklam kampanyaları ve daha fazlası konusunda uzmanlığımızla markanızı destekliyoruz.

Sizin başarınız, bizim önceliğimizdir. Hedeflerinizi ve beklentilerinizi anlayarak özelleştirilmiş stratejiler geliştiriyoruz. Veri odaklı analizlerle kampanyalarımızı sürekli yeniliyor ve güncel tutuyoruz

Siz de dijital pazarlamada öne çıkmak ve markanızı büyütmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçin. Dijital Pazarlama & Sosyal Medya Ajansı olarak sizinle birlikte başarıya yürümek için buradayız.

Uğur Yavuz

Oddri Ajans / Yönetim Ekibi

Uğur Yavuz

Memnun Müşteriler

Tamamlanan Projeler

Ekip Sayısı

Başarılar

Bizim Yönetim Takımımız

Oddri Yönetim Ekibi

2019 yılında kurulmuş olan Oddri Dijital Pazarlama & Sosyal Medya Ajansımız bugüne kadar birçok kişiyi başarıya ulaştırmak için çalışmalar yaptı. Oddri sadece bir ajans olarak kalmayacak ve birden fazla farklı sektörde bu markayı duymaya devam edeceksiniz.

Mehmet Yavuz

Mehmet Yavuz

Oddri Marka Kurucusu

Uğur Yavuz

Uğur Yavuz

Oddri Ajans / Yönetim Ekibi

Batuhan Uysal

Batuhan Uysal

Oddri Ajans / Yönetim Ekibi

Müşterilerimiz Ne Dedi?

Müşterilerimizin Yorumları

Bu ekip ile 3 yıldır çalışıyorum hem Youtube konusunda olsun hem sosyal medyada olsun birlikte çok başarılı sonuçlara ulaştık. Üstelik her konuda destek olmayı çok seviyorlar. Kesinlikle başarı odaklı bir ekip olduğunu söyleyebilirim.

Osman Tanju Güneri

Youtuber

Benim büyümemde çok ciddi etkileri oldu. Sosyal Reklamlarımda beni bugüne kadar ulaşamadığım sonuçlara ulaştırdılar. Başarıya ulaşmak için her yöntemi deniyorlar… Bu ekibi tercih ettiğinizde başarıya ulaşacağınızı söyleyebilirim.

The Cengiz Hoca

İngilizce Öğretmeni

Sosyal Medya, Websitesi, Tanıtım Çekimi alanlarında bu ekip ile çalıştım. Gece 4’e kadar çekim için uğraştıklarını biliyorum. Ne zaman işi teslim edicez dedilerse o zaman teslim ettiler. Çalışmaktan kaçmayan sonuç almaya odaklanan bir firma.

Engin Kaplan

Kaplan Dekor